Från fyra till två


Äntligen är våren här! Man kan se fler och fler som lirkar fram sina solglasögon ur fodralen och sätter dem på näsan eller i håret. Solglasögon är verkligen ett härligt vårtecken! Snart sopas gatorna rena från grus och mjukglassen säljs som aldrig förr på torget. Våren är förändringarnas tid och vi går mot en efterlängtad sommar.

Design Västerbotten förändras i form av sinande personalstyrka från och med nästa månad. Anna arbetar hos oss fram till sista april och Marielle är föräldraledig fr o m 18/4. Därefter finns Christina och Peter på plats till ert förfogande!


Take care!

Design Västerbotten i ALMIs lokaler


Nu finns vi även i centrala Umeå, i ALMI Företagspartner Nords lokaler på Renmarkstorget 5D, 2tr. Besök oss gärna!

I vårt showroom finns både produkter och informationsblad från företag i Västerbotten som arbetat med design i tidiga skeden och som vi gärna berättar mer om!




Missa inte Inspiration till design 2011






På tisdag är det dags! Design Västerbotten anordnar det stora designseminariet Inspiration till design 2011. Glöm inte att anmäla ditt deltagande! Besök www.designvasterbotten.se eller kontakta Anna Sjöberg, 070-1757540, [email protected] eller Peter Sandström, 090-100793, [email protected]


Tid och plats: 12 april kl 13-16.30 på Umeå Folkets hus.


VÄLKOMNA!

RSS 2.0