Inredning i City

Vid en snabbkoll av våra statistiksiffror visade det sig att vi haft 105 st sidvisningar, redan första dagen! Vad kul att så många intresserar sig för vår sida. :)

För inredningsintresserades vetskap tänkte jag flagga för den inredningssida jag skriver i Nöjesmagasinet City. Ett nytt nummer utkommer var fjärde fredag (det brukar vara i slutet av månaden). Tidningen är gratis och finns att få tag i på de flesta ställen i Umeå där de brukar synas i entréerna i stora tidningsställ. Den finns även som nätupplaga på www.nojesmagasinet.se och numret brukar publiceras på deras sida inom en vecka efter utgivandet.

Denna månad har jag skrivit om inköpstips inför den stora klappjakten som snart drar igång. Ibland kan det vara lättare att hitta julklappar till nära och kära om man får tips om var de finns!  

Det var allt för denna gång!


-Marielle

Inredningstips på nätet!


Hej!

Dessa svarta bokstäver får bli starten på ett förhoppningsvis givande utrymme för inredningsinspiration! Sedan ett år tillbaka är jag skribent inom området för både Nöjesmagasinet City i Umeå samt för VK´s och VF´s bilaga Bil och Bostad. Inredning är ett ämne som fascinerar mig och som jag därför ägnar tid åt med stor förtjusning. Därför upplever jag mig ha en viss insyn i vad som händer och sker i våra butiker gällande trender och nya ting och i denna kategori (Marielles inredningsinspiration) tänker jag dela med mig av tips, tankar och idéer.

Att handla på nätet har blivit var och varannan människas favoritsyssla. Man slipper trängseln i affärer och det finns inga öppettider som står i vägen för shoppingen. 24h om dygnet kan vi finna precis det vi är ute efter, men ibland behöver man lite guidning för att hitta rätt. Jag föreslår därför att ni besöker www.designonline.se, som är en kanonsida för att finna både det ena och det andra inom design och inredning.


Det var mitt tips för idag. :)
Välkommen åter!


- Marielle

Vårt designcenter


Vårt designcenter på Designhögskolan i Umeå.

Vår besöksadress är på Designhögskolan i Umeå.


Välkomna till Design Västerbottens bloggsida!


Denna sida blir vår "interna arena" för åsikter, nyheter och tips kring allt som har med design att göra!

Under de olika kategorierna finner Ni texter inlagda av oss inom projektet.


Projektledare är Christina Friberg
Bitr. projektledare är Peter Sandström
Projektkoordinator och informatör är Marielle Lindberg


RSS 2.0